Wedstrijdkaarten

Omdat we recent een aantal vragen over tickets hebben gekregen, hierbij voor de duidelijkheid het volgende:

oldtrafford

Verenigingsreizen
(voor iedereen, maar met korting en voorrang voor leden van de Dutch Mancunians)

We organiseren zo’n 4 keer per seizoen een geheel verzorgde verenigingsreis naar Old Trafford. Zodra bekend is naar welke wedstrijden we de verenigingsreizen organiseren wordt dat per nieuwsbrief en op Facebook en Twitter bekend gemaakt. De leden van de Dutch Mancunians krijgen natuurlijk zowel voorrang als korting bij deze verenigingsreizen.

Losse wedstrijdkaarten
(alleen voor leden van zowel One United als de Dutch Mancunians)

Daarnaast is het voor Dutch Mancunians die ook lid zijn van One United ook mogelijk om kaarten aan te vragen voor thuiswedstrijden van de Premier League (met uitzondering van de verenigingsreizen).

De procedure hierbij is als volgt:

  • Elke Dutch Mancunian en tevens One United lid kan 2 kaarten per persoon aanvragen. Er is dus een mogelijkheid om een introducé mee te nemen.
  • De vereniging Dutch Mancunians vraagt voor iedere thuiswedstrijd kaarten aan voor leden, sponsors en genodigden.
  • Bij deze aanvraag kan elk willekeurig nummer, van iedere Dutch Mancunian, door ons worden gebruikt.
  • Om de kans op kaarten te vergroten wordt vaak, zeker bij grote wedstrijden, een groter aantal aangevraagd. Er is namelijk vaak meer vraag dan aanbod.
  • De vereniging Dutch Mancunians maakt bekend wie tot de gelukkigen behoren. Hierbij is het Dutch Mancunians lotingproces leidend.
  • Let op: Een Dutch Mancunian die kaarten aanvraagt, is niet per definitie succesvol als aan zijn/haar desbetreffende One United nummer een plaats is toegewezen. Voor Champions League, League Cup en FA Cup kan ongelimiteerd kaarten worden aangevraagd. Wil je dus met een eigen groep kennissen naar b.v. één van de Champions League wedstrijden, vraag dit dan aan bij Dennis van der Vin. Uiteraard is dit van toepassing voor zover er kaarten beschikbaar zijn.

    Let op, losse kaarten zijn alleen beschikbaar voor One United leden. Indien je alleen lid bent van de Dutch Mancunians gelden alleen de verenigingsreizen en kun je geen losse kaarten bestellen!

    Voor vragen kunnen jullie Dennis bereiken op dennis@dutch-mancunians.nl

TOP