FAQ

Op deze pagina kun je antwoorden vinden over de meeste gestelde vragen welke wij per e-mail binnen krijgen. Voordat je contact met ons opneemt vragen wij je eerst deze vragen door te lezen, misschien zit het antwoord op jouw vraag er ook bij.

Wij willen graag bij jullie losse kaarten bestellen. Is dat mogelijk?
Losse kaarten voor thuiswedstrijden (zowel Premiership als Champions League) zijn alleen voor leden beschikbaar. Voor niet-leden stellen wij helaas geen kaarten beschikbaar. Het heeft dus ook geen zin om ons te e-mailen. U krijgt hier geen antwoord op.

Leden kunnen wel losse wedstrijdkaarten aanvragen. Voor meer informatie lees hier.

Kunnen wij als niet-leden ook mee met een verenigingsreis naar Old Trafford?
Ja, dat is mogelijk. Echter bij overboekingen gaan leden altijd voor op niet-leden. Bovendien betalen niet-leden een kleine toeslag ten opzichte van leden. Meer informatie omtrent aankomende reizen vindt u op onze facebook pagina.

Ik heb mij aangemeld als lid maar nog steeds niets ontvangen.
Normaliter sturen wij direct een bevestiging per e-mail op de aanmelding. Onze vereniging bestaat uitsluitend uit vrijwiliggers. Wij vragen dan ook een klein beetje geduld. Indien u een bevestiging van ons heeft gehad ontvangt u bij het eerst volgende magazine, de acceptgiro en het welkomstpakket.

Is er een plaats waar jullie gezamenlijk naar wedstrijden kijken?
Naast de periodieke meetings waarbij we met een zeer grote groep naar de wedstrijd kijken, kijken een aantal leden van ons in onderstaande kroegen de wedstrijden:

  • Cafe De Ster (Amsterdam)
  • Flying Dutchman (Amsterdam)
  • O’Casea’s (Den Haag)
  • The Fiddler (Den Haag)

    Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
    Indien uw vraag hier niet bij staat kunt u altijd een e-mail sturen naar info@dutch-mancunians.nl.

  • TOP